O meni

Holistički samorazvoj je jako dugo moja najveća životna strast i nakon velikog prijeđenog osobnog transformacijskog puta i završenih edukacija u meni se rodila želja da i vama ponudima znanja i alate koji su meni pomogli na mom putu rasta i razvoja. Snaga Srca je mjesto u kojem nudim put prema vlastitoj cjelovitosti i raznolike načine kako da što više integriramo svoju fizičku, emocionalnu, mentalnu, energetsku i duhovnu razinu. Pratim klijente na njihovom putu prema slobodi, istraživajući i topeći (pod)svjesne programe i emocije društvenih uvjetovanja, socijalizacije i odgoja koji nas potencijalno drže u limitirajućim okvirima nezadovoljavajućeg života i patnje.

Svi težimo zadovoljstvu, ljubavi i smislenom radu, ali ponekad ne znamo ni sami kako do tu doći ni kako bi to točno izgledalo. Trenutno živimo u vremenima masovnog buđenja, transformacije i preporoda, ali i kaosa i individualnih i kolektivnih kriza. Upravo su krize one koje daju plodno tlo za kvantni skok u našem osobnom životu, ali mi smo ti koji to trebaju prepoznati kao priliku i odvažiti se krenuti na put promjene na kojem nam, bar u jednom dijelu, dobro dođe ruka podrške koja jako dobro iz vlastite kože poznaje brzace i nevere samog života. Osobno smatram da je snaga srca i ljubavi zaista neuništiva iscjeljujuća sila koja prihvaća, povezuje i integrira sve u nama samima i oko nas. Vjerujem da se njegova unutarnja iskra nikad do kraja ne gasi te da nas se ponekad na to samo treba dodatno posjetiti i dati nam prostora da i sami to osjetimo.Čežnja za evolucijom, napretkom je prirodni dio nas koji nas može odvesti na uzbudljivu avanturu istraživanja nas samih, svijeta i života.

Klijente podržavam kroz psihološku astrologiju i integrativnu tjelesno-orijentiranu terapiju. Alati i metode rada na sebi koje obuhvaćaju naše raznolike razine, od fizičke, emocionalne, mentalne, energetske i duhovne te nam posljedično daju mogućnost cjelovitog rada na sebi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *