TRAUMA I.dio

Riječ trauma se najčešće poistovjećuje s većim životnim tragedijama i gubicima npr. smrt bliske osobe, bolesti, fizičko zlostavljanje itd. I naravno sve navedeno predstavlja traumatska iskustva. Međutim, trauma je puno širi životni fenomen od toga.

Tijelo kao glasnik

Moje buđenje je započelo zdravstvenim problemima i tema zdravlja i bolesti je nešto što je u mojoj obitelji jako prisutno. Na mom putu iscjeljenja sam prolazeći kroz vlastito iskustvo naučila mnogo o tome što nam naše tijelo na holistički način može podržati na putu iscjeljenja bez štetnih nuspojava, s posebnim naglaskom na temu imuniteta i autoimunih bolesti.

Integrativna tjelesno-orijentirana terapija

Integrativna tjelesno-orijentirana terapija je oblik psihoterapije koja povezuje naše tijelo, emocionalne procese, mentalna uvjerenja i našu esencijalnu, duhovnu prirodu. Dio terapije je posvećen razgovoru, ali fokus više stavljamo na rad s tijelom kao vrata i ključ u našu podsvijest.

Zašto baš tijelo i zašto na životnim izazovima ne radimo samo verbalno?

Dobrodošli u moj svijet

Dragi posjetitelju, dobrodošao u moj svijet, svijet holističkog samorazvoja. Moje ime je Kristina Bradarić, praktičarka sam tjelesno-orijentirane terapije, profesionalni astrolog i znatiželjni student života. Na ovoj web stranici ćeš pronaći raznolike informacije o holističkom samorazvoju i mom radu. Ukoliko te navedene teme zanimaju, pozivam te da se zadržiš još malo, …

Psihološka astrologija

Često me pitaju ljudi kada sam se počela baviti astrologijom i na to pitanje ni dan danas nemam konkretan odgovor jer se ne mogu sjetiti kada mi ona u životu nije bila prisutna. Astrologija je jezik nebeskih simbola, jezik koji sam oduvijek zaista razumjela i koji je bio prvi alat koji me suočio sa samom sobom.

O meni

Holistički samorazvoj je jako dugo moja najveća životna strast i nakon velikog prijeđenog osobnog transformacijskog puta i završenih edukacija u meni se rodila želja da i vama ponudima znanja i alate koji su meni pomogli na mom putu rasta i razvoja. Snaga Srca je mjesto u kojem nudim put prema …